Livet

Nytt i garderoben

Byxor – coated superstretch från H&M // Blus – H&M // Och så min kronjulel förstås. Som jag älskar den väskan. Delightful (lilla modellen) från LV.

Idag skuttade den här donnan i lite nyheter minsann – jag och killarna var på shoppingtur igår och hittade några riktiga guldklimpar. Killarna fick skor båda två, Harry en jacka och mamman hittade äääääntligen skor som funkar på denna idiotiska opererade fot.

Jackan är från Bondelid/MQ och är precis vad jag letat efter. Kort, med fickor ordentligt så man kan ta en promenad utan väska och ändå få med sig lite prylar. Hatar alla jackar nu som fasen är UTAN fickor. Vad är det för dumheter. Perfekt blå färg (mitt dille på blått är tydligen inte över) och sååå skön.

Skorna är förvånande nog från Din Sko. Höll på att gå förbi då Din Sko oftast kör alla sina skor i syntet men sen såg jag den lilla skinn-tagen som hängde på skon. KAP! 499:- för ett par alldeles galet sköna och snygga mockasiner i mocka med innersula i skinn. Finns i svart också så bara spring och köp.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: