Livet

Tillbaka ”hemma” igen

Nope – det där gick inte alls. Bloggen fick flytta hem efter bara någon vecka. Nouw hade massa bra grejer och kändes kanon.. MEN! Det visade sig att allt som jag hade på bloggen, det vill säga nästan 6 års inlägg, inte följde med. Det som visades på nouw var bara en spegel. Sökte man på något recept eller så på google fick man upp den gamla bloggen. Allt låg fortfarande hos wordpress men med nouws utseende. Duger icke!

bortabramedram_big

Så – nu är jag hemma igen. Känns härligt! Jag tror att det funkar att använda anhavi.se överallt men om inte funkar anhavi.wordpress.com som vanligt. Det var värt ett försök men nja, jag håller mig nog här för mig själv på min egen kant.

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: