Tillbaka ”hemma” igen

Nope – det där gick inte alls. Bloggen fick flytta hem efter bara någon vecka. Nouw hade massa bra grejer och kändes kanon.. MEN! Det visade sig att allt som jag hade på bloggen, det vill säga nästan 6 års inlägg, inte följde med. Det som visades på nouw var bara en spegel. Sökte man på något recept eller så på google fick man upp den gamla bloggen. Allt låg fortfarande hos wordpress men med nouws utseende. Duger icke!

bortabramedram_big

Så – nu är jag hemma igen. Känns härligt! Jag tror att det funkar att använda anhavi.se överallt men om inte funkar anhavi.wordpress.com som vanligt. Det var värt ett försök men nja, jag håller mig nog här för mig själv på min egen kant.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s