Tårterian

Harrys superhjältetårta

IMG_7725

Tårtan då till min allra finaste lilla 5-åring. Som han har väntat på att en tårta ska vara till honom. Han ser ju tårtor hela tiden och allt som oftast är dom ju inte till honom. Men denna gång – och den häftigaste av dom alla enligt honom – var den hans.

IMG_7723

Maxad från alla håll och kanter med hans favoritsuperhjältar. Inuti är hittade man kokosbottnar, citronmousse, hela hallon och vaniljkräm. Harry var ytterst bestämd gällande smaken – sötsur skulle tårtan vara. Och mamma levererade till belåtenhet. Tack och lov!

IMG_7722

Måste säga att jag blev grymt nöjd med denna tårta – det enda som störde mig lite var att kanterna på baksidan av Hulkens hand blev lite sådär. Men, efter en veckas fixande och pysslande med allt till kalaset och tårtan bestämde jag mig för att jag kunde leva med en ful baksida på en dekoration. Man får välja sina strider!

IMG_7720

Nästan allt är gjort i marsipan denna gång – det enda som är gjort i sockerpasta är bokstäverna, 5:an och de vita stjärnorna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: