Annes Tårteria

Rosa Prinsesstårta

 

 

Ikväll firade Prinsessan Alice sin födelsedag. Jag fick en filmsnutt från Alice mamma när hon fick tårta och det leendet och det lilla skrik hon bjöd på är det bästa betyget jag någonsin fått för en tårta tror jag. Så himla kul att göra en liten tjej så grymt glad!

 

 

Jag är grymt nöjd med den här tårtan måste jag säga. Älskar strassbandet!! Behöver SÅ göra en sån här till mig själv någon gång!

Tårtan under all rosa marsipan består av vaniljbottnar, vaniljmousse, hackade jordgubbar och grädde. Önskemålet från födelsedagsbarnet var jordgubbar så jag tycker jag höll mig till temat rätt så bra. Det är ju den mest klassiska (och goda) kombon man kan tänka sig så jag tror alla blev nöjda.

 

 

Jag brukar ju använda mig av sugrör och sånt för att stadga upp tårtor men att klämma på stora plastband är något nytt – men vilken effekt! Det här strassbandet (och glittret på blommorna) är inte ätbara men är tillåtna att använda ihop med livsmedel. Silverkulorna däremot är ju strössel så dom kan man peta i sig om man vill.

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: