Äventyren

Ett sista bildregn

Tillbaka i verkligheten – hade såååå inga behov av att åka hem. Sol, värme, härliga människor, god mat och bara total avslappning. Dessa dagar har verkligen laddat batterierna!!

 

 

Tack snälla PON och CAT för en helt grym resa! (Älskar alla dessa förkortningar…)

Nu är det tillbaka till vardag och jobb igen. Men det händer mycket skoj framför så jag känner mig tokpeppad. Ska tömma kameran ikväll så kommer det finns risk att det dyker upp en omgång bilder till. En lite tycker & tänker om Malaga kommer såklart också!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: