Livet

Cat Democenter

Jag har sett bilder på den här demoshowen i flera år och känt att ”tja, det ser ju kul ut” men jag måste säga att dom är värda ett betydligt högre betyg. Showen är grymt underhållande även för en helt okunnig på ämnet.

 

Maskiner som ser ”normalt” stora ut på håll blir LARVIGT feta när man kommer nära! Man är inte så kaxig när man inte ens når upp över hjulet…
Som tjej får man möjlighet att åka med i en sån där gigantisk tipptruck. Självklart var jag tvungen att testa! Och jag är sjukt glad att jag bara kör min bil – läskigt högt och omöjligt att se vad man har framför sig. I en sån där får man helt enkelt bara hoppas på att inget kommer i vägen framför en.
Eftermiddagen är fri nu så vi ska nog ta oss en sväng på stan och kanske även ta ett dopp i poolen på hotellet. Molnen som hängde här i morse fick ge sig vid 11 så nu är det finfint och ungefär 25 grader. Sååååå härligt!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: