Äventyren

Framme

God morgon från ett mulet men skönt Malaga!

Resan hit var sååååå lång. Försenat plan som, när det väl lyft, visade sig bara hade värme i AC:n. Kokta och TRÖTTA landade vi klockan 00.30 och hittade vår väntande spanjor. En lite skumpig busstur senare kunde vi checka in på vårt hotell. Våning 13 – lovande! Beckmörkret gjorde ju att vi inte såg ett smack igår men imorse visade sig utsikten. Inte dålig på något sätt!

Nu är frukosten i magen och vi ska hoppa in i bussen som ska ta oss till Caterpillers stora democenter. Spännande!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: