Livet

Byter portal

Det har blivit dags att flytta vidare –

Har kört bloggen för sig själv via wordpress bra länge nu men kände att det var dags att hitta på något nytt – eller lägga ner. Det har varit jätteskönt att kunna styra helt själv men samtidigt är det väldigt smidigt att ha en stor portal som fixar och donar med nya funktioner och så.

Jag kommer därför flytta HIT

Möjligt att jag får till min gamla domän anhavi.se framöver men just nu får man spara http://www.nouw.com/anhavi om man vill hålla koll på vad jag sysslar med. Jag har försökt kika igenom ordentligt så att allt ska funka hos dom både på dator, mobil och plattor. Det verkar som om dom har riktigt grymma lösningar så jag hoppas såklart att detta blir grymt och en liten nytändning för bloggen.

Häng med!!

Den här bloggen kommer ligga kvar och vem vet – nån dag kanske jag kommer tillbaka hit när jag ledsnat på reklamen eller nåt annat korkat portalerna brukar få för sig att slänga in mellan jämna mellanrum.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: