Annes Tårteria

Minecraft

Kikar in megasnabbt med ett par bilder på en av två tårtor på temat Minecraft. Helgen har bjudit på mycket annat med det kommer i ett inlägg imorgonbitti – nu mååååste jag komma i säng! Nattis! 

   
    
 
Tårtan består av en riktig favorit – chokladbottnar, chokladmousse med krossad mintchoklad samt päronmousse! 

Grattis Oscar på 6-årsdagen! Hoppas du hade ett alldeles jättebäst kalas! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: