Baka,  Tårterian

Pippi

IMG_7440

Den här tårtan får iväg i söndags morse för att gå på Tilias 3-årskalas! Pippi var önskemålet och jag tycker nog ändå att jag lyckades med det. Lilla gubben fick jag dock hoppa över så han representeras av bokstäverna istället.

IMG_7438

Både Pippi och Herr Nilsson gjorde jag efter tutorials jag hittade på nätet. Det här med modellering är inte helt lätt så jag brukar försöka hitta lite videos eller bilder på hur man kan få till det.  You Tube fullkomligt drunkar i grymma tutorials på hur det mesta så där hittar man allt man kan tänkas behöva. Grymt!

IMG_7439IMG_7437

Den här tårtan består av vaniljbottnar, jordgubbar och glasscreme. Den som läser på här noga vet att det är samma fyllning som fotbollen. Och japp, det stämmer. Får man lite fria händer passar jag på att spara lite tid. Det är ju en av de absolut godaste kombinationerna!

IMG_7436

Till denna helg som kommer är det dags för tårta igen. Men denna gång är det ÄÄÄÄÄNTLIGEN till vår egen familj. Harry (och Fredrik) ska ju ha ”vuxen-kalas” i helgen så då får jag äntligen göra en tårta till oss själva. Ska bli himla kul.

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: