Livet

Bästa kompisarna

IMG_7447IMG_7449IMG_7454IMG_7451IMG_7455IMG_7445

Dom där två alltså… Kärlek!

Jag och Harry har tillbringat kvällen med att baka kakor till hans vuxenkalas som han ska ha på söndag. Nu är det nedräkning minsann – 3 DAGAR tills det ääääntligen är dags för 5-årsdagen. Som han har längtat.

En annan är ju tidsoptimist till tusen så det slog mig i morse att det kanske var dags att jaga ikapp lite presenter. Himla smidigt att ha Mall of Scandinavia 3 min från jobbet. 50 min exakt tog det mig att få ihop det som kommer bli en finfin hög med presenter på torsdag. Nu ska allt bara slås in och så – HÄRLIGT! Älskar älskar älskar presenter och överraskningar. (Fredrik fyller ju han också denna vecka men där har det blivit internetshopping. Ska nog ta en snabbis till till MOS dock – har en sak som jag måste köpa direkt).

Fotsättning följer…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: