Livet

Tornrummet

Jojo, man är ju på konferens. Och fått världens rum – tornrum i underbara färger och med finfin sjöutsikt! 

   
   
Vi är på Rånäs slott och jag är sjukt nöjd. Alla rum här är olika och helt magiska. Maten har varit grym och idag ska vi testa på aktiviteterna. 

Mer åsikter, funderingar och bilder kommer senare! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: