Äventyren

Hemma!

I förmiddags lämnade vi då vårt nyfunna vinterparadis för att börja färden hemåt. Ingen av oss vill åka hem men dessa två nedan ville VERKLIGEN inte lämna in skidorna och åka hem. Så himla kul att killarna har gillat det här så mycket och att dom lärt sig åka så pass bra.

IMG_3071

Sista groupien vi tog! Vi har fotat massor med min kamera också men den tänkte jag ta mig tid till att tömma imorgon – ikväll blir det sånt där skoj som uppackning, tvätt och plock.

IMG_3074

Vi tar ju alltid en bild när vi satt oss i bilen och idag blev det sura miner – Inte alls lika kul att åka hem som att åka bort…

IMG_3078

Men när man väl kommer hem är det rätt skönt ändå. Pappa kom förbi med Frasse som hoppade, skällde och for som om han var galen. En annan som är keligare än någonsin är Sixten. Han har ju varit ute hela veckan (dock har både mamma o pappa samt Fredriks mamma varit här och kollat till honom) så han går bara runt här hemma och jamar nu. Sötisar!

IMG_3083

Kommentera

%d bloggare gillar detta: