Livet

På mitt nattduksbord

Blir en tidig kväll ikväll – känner mig inte alls på topp. Mår lite illa och tycker att hela världen är orättvis. 

Innan jag släcker är ändå planen att läsa lite och jag har fyllt på kvällslektyren med både snygga kläder och snyggt språk. Och lite snygga bakverk förstås! 

   
Holy sweet har stått på inköpslistan länge och nu slog jag till. Ska bli spännande att testa deras recept. Säker stil var ett spontanköp men oj vad jag älskar den! Massa skoj tips och trix och deras pod med samma namn är grym inspiration. Precis vad jag behövde för att hitta lite nya godbitar till vårgarderoben. 

 
Och så denna kvinna då – Elaine Eksvärd. Har följt hennes blogg i flera år och är nu inbokad på en föreläsningskväll hon har i April med just temat att få människor att höra vad du säger – och faktiskt lyssna på det. Så – jag köpte mig lite inläsningsmaterial. Ska dyka in i den första nu ikväll, härskarteknik. Återkommer med tankar och åsikter när jag kommit en bit… 

Sov så sött! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: