Baka

Hela Sverige Bakar? 

Den här kvällen är såååå efterlängtad. Veckan har gått i ett nästan otrevligt tempo och samtidigt som Fredrik haft konferens i tre dagar så har jag haft utländska chefer och massa möten på jobbet för en business review. Och jag har haft 3 tårtor att göra, ett födelsedagskalas här hemma för Liam och Marika och till sist bakat för en casting för Hela Sverige bakar. 

   
 
Japp, jag sökte i år. Mot bättre vetande. Och än så länge är jag kvar – var i morse på en intervju och lämnade in ett provbak som ”representerar” mig. Jag bjöd på min morotskaka. Den är ju faktiskt larvigt bra! Recept här för den som är sugen! Med små morötter i sockerpasta som dekoration givetvis – lite sockerkonsumtion måste det vara! Tyvärr blev det inga bilder på underverken – hade hjärnan upptagen med frågor och grejor. 

Intervjun gick bra men jag drog öronen åt mig när jag fick frågan om ”min mest traumatiska upplevelse i livet”. Det känns inte alls som något man behöver behandla i ett bakprogram?!? Så, jag svarade ärligt att jag inte har något direkt varken traumatiskt eller smaskigt – jag bara bakar för att jag älskar det. Mer än så är det inte. Men men – vi får väl se vad dom säger.. Jag skulle hur som helst SÅÅÅ gärna komma med. Och vinna. Och få ge ut en bakbok. Och få min dröm. 

Men som sagt – dom ringer om jag går vidare. Tills dess tänker låtsas som om det här aldrig hänt. Jag är inte så bra på det här med att inte lyckas 😘

12 kommentarer

 • Helena

  Hej! Ursäkta min nyfikenhet, men hur länge varade intervjun? Min var så kort att jag fick känslan av att dom nog inte var så intresserade av mig… Hoppas jag har fel!

  • Anne

   Hej!! Min var också jättekort – den tog slut mer eller mindre direkt efter jag sa att jag inte hade massor av traumatiska saker som hänt i mitt liv 😂

   Va kul att höra från någon mer som sökt – vad hade du bakat?!

   • Helena

    En tårta, precis som de flesta andra verkar det som. 😁 Jag är en sån känslomänniska att jag har lite svårt att koncentrera mig på något annat just nu… Vill sååå gärna gå vidare! Fin blogg du har!

   • Anne

    Tack snälla! Jag gjorde ju morotskaka just för att jag vanligtvis gör massa tårtor 😋 jag ligger lågt – har inga förhoppningar om att komma med efter den intervjun 😂

 • Helena

  Nej, min magkänsla var inte heller bra efteråt… Lycka till iallafall, hoppas vi ses på slutcastingen. 😊

  • Anne

   Håller med – kändes väldigt kort men det är bara att hoppas. Vore en dröm att komma med men jag försöker att inte tänka så mycket på det… Ja!!! Hoppas det går bra för oss båda så vi ses på nästa casting!!!

   • Helena

    Åhhh, jag är så nyfiken! Hur hade du det? Jag är så nervös inför imorgon!!!

   • Anne

    Jag bestämde mig för att hoppa av – kan helt enkelt inte få ihop tiden för att planera alla teman och recept samt vara borta i över 3 veckor. Jag fick nytt jobb hastigt och lustigt 1 april samt att vi ska resa med familjen en månad bara 3 veckor efter inspelningarna. Vände och vred detta hundra varv med min man men får ett enkelt inse att jag inte får ihop det. Svider såklart men det är bara att gilla läget. LYCKA till imorgon!!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: