Livet

Kryssning

Bortsett från foten som gjorde ooooont hade vi jättetrevligt!!! 

Fina hytter, GOD mat (mycket bättre än jag väntat mig), såklart trevligt sällskap och massa annat skoj! På det stora hela var hela kryssningen betydligt bättre än jag hade trott.

   
  
  
  

 
  
   
  
   
    
    
 
Idag är man ju lite tröttare men vi var ändå uppe och startade med en brakfrukost med tillhörande bubbel.

  
   
    
 
Det vart inte mycket shoppat men lite nyheter till nagellådan blev det trots allt. Och godis till Harry förstås! 

  

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: