Livet

Skruven är ute

Idag blev ett litet återbesök på fotkliniken plötsligt en operation. Jag har fått ondare och ondare senaste veckorna och när jag kom dit idag fick jag veta att allt plötsligt blivit inflammerat. Akut operation! Tur att en ”akut operation” i deras värld bara inbar lokalbedövning och ett litet ihoptejpat snitt. 

   
Mindre bra var att skruven på något vänster blivit KROKIG (att jag både ramlat i trappen, sparkar foten i en vägg och fått en soffa på foten ignorerar vi). 

Alla vet att det är skitsvårt att skruva ut en sne skruv. Att skriva ut en sne skruv ut BEN med nerver och skit gör SVINont! Alltså det var en galen smärta. Fruktansvärt! 


Men nu är den ute och foten är ihoptejpad. 

Dags för kryssning – dock utan både alkohol och dans eftersom jag nu inte får göra ett skit på 10 dagar. Typiskt! 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: