Hus och Hem

Lite nytt både här och där

Ibland måste man ta sig i kragen och börja rensa. Jag HATAR det. Inte själva rensandet och städandet, det känns bara skönt, men sen kommer vi till allt det man rensat bort. Som ska slängas. Jag får lite panik. Har sååå svårt att slänga saker. ”Man kan ju behöva den någon gång” 

Något som jag INTE hade svårt att göra mig av med är vår gamla köksmatta. Två köksnördar, två barn och så en katt och en hund på det gör sitt på en köksmatta. Men idag fick denna skönhet hamna på golvet i köket. Tjusig eller hur?! En dyrgrip från Rusta. Alltså i princip alla våra mattor är därifrån – snygga, praktiska och till ett galet bra pris.
Tog därför en ny till hallen också när jag ändå var i farten.

Ett annat ställe men överlägsna priser är E-bay. Det bara ramlar in små asiatiska paket med diverse underbara små ting!

Utstickare, nagelfilar och folie till naglarna. Allt detta för 26 kr ink frakt. Det är helt oförståeligt hur dom ens kan tillverka för dessa priser och man behöver ju inte vara raketforskare för att räkna ut att det inte är den bästa kvalitén men för det priset kan jag leva med det.

Något i betydligt bättre kvaleté är mina nya bordtabletter. Har ju fått totalt dille på blått och vitt så nu har dessa klassiker från Spode med det tjusiga namnet Blue Italian fått flytta in. Har redan hunnit inviga dom och dukningen blir tjusig värre.

img_2634

Nehä – nu ska det poppas popcorn och kollas på film minsann. Är hemma solo ikväll med Viktor, Harry och Viktors bästa kompis Jacob. F är ute och roar sig med vänner för ovanlighetens skull (äntligen liksom. Varför är karlar så dåliga på att bara spontanhänga lite?)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: