Tiokampen skridsko

Äntligen har jag fått lite tid att kika igenom senaste tidens bilder – förstår inte att tiden bara flyger iväg hela tiden. Imorgon är det Fredag igen och hela veckan har gått. Känns inte som om jag hunnit med någonting som vanligt. Imorgon tänker jag därför göra en liten lista och översikt på vad jag faktiskt gjort, det är himla skönt för själen att faktiskt tydliggöra för sig själv att man inte bara låter dagarna gå..

Men nu till något annat – nämligen Viktors andra gren i Tiokampen. Äntligen fick man andas lite ishallsluft igen. Det luktar ju bara så gott. Och känns som hemma. Det gick superbra för Junior. Han ramlade förra året så han oroade sig lite för tredje kurvan men i år höll han sig på fötterna. Fick till en rätt bra tid och var supernöjd. Tills han skulle gå av isen. Preciiiis vid sargen ramlade han och slog i både sida, arm och axel. Stackarn..

IMG_7017

Precis innan starten gick. Lite nervositet kunde man minsann ana. Men det är som det ska vara – ingen tävling utan lite nerver.
IMG_7020
IMG_7023
IMG_7019
IMG_7026

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s