Kortlek

270_962

Va ju på gymmet igår (och ja, det gör ont ÖVERALLT idag)…

Kom dit en halvtimma för tidigt vilket tack och lov gjorde att jag kunde värma upp ordentligt. Det visade sig att det verkligen behövdes.

Min PT Ida kom studsande (den damen kan inte gå vanligt, hon bokstavligt talat studsar) med en jättestor kortlek. En sån där leksaksvariant som är larvigt stor. ”Hmm.. vad ska vi nu göra” stod jag och funderade medan hon plockade fram Kettlebells i olika storlekar. När hon tog fram det där jäääääääättelånga jääääääääättetjocka repet som man står och kastar med insåg jag att oavsett vad som väntade så skulle det både bränna, göra ont och vara hemskt.

Jo, man gjorde ju så här då –

Ruter – knäböj med 20 kg Kettlebell
Hjärter – Fällkniv med 8 kg Kettlebell
Klöver – Svingar med 14 kg Kettlebell
Spader – Axelpress med 2 st 6 kg Kettlebell

Varje kort ess – 10 (klädda kort är också 10) visar antalet repetitioner. Och så fanns det två joker – PAUS tänkte jag. Men nej, det var 50 repetitioner med det där nedrans repet. Så – 54 kort med en helvetes massa repetitioner och två ännu hemskare jokrar. Det tog nästan 45 minuter att köra igenom hela kortleken UTAN paus och jag for som en liten vante där mellan alla vikter och övningar. Jag dog. På riktigt. Och fy satan vad jag har ont överallt idag. Men men, det är bara att ladda om – klockan 7 imorgon bitti kör vi igen. Heija mig liksom!

 

 

Kommentera