Livet

Söndag i solen

Den här helgen har då bara försvunnit! Men jösses vad mycket vi har hunnit med. Viktors kalas tog ju så klart det mesta av tiden och allt om det kommer i ett inlägg imorgon – måste bara kolla igenom och sammanställa alla bilder.

Idag har vi däremot haft familjedag + Jacob. Jacob är Viktors bästa kompis så han hör nästan till familjen numera. Solen skulle komma fram var det lovat så vi packade ihop och drog till Sandakärret för att grilla korv.

IMG_6942

Fredrik är givetvis eldmästare och har med sig halva garaget för att kunna grilla med stil – samla ved och grilla korv på pinne är inget vi jobbar efter. Även korvgrillning i skogen är nämligen en materialsport tydligen.

IMG_6943

Kärret kunde ha varit jättevackert om det inte var för att alla barn har skickat ut halva skogen på isen – men det är klart att det är kul att kasta grejer när man inte får gå ut där själv.

IMG_6945

Harry blev jättesur när han såg den här bilden. ” Det där är inte min vagn – jag är stor! Jag har ingen vagn längre ens” (Det var en mamma med två barn vid grillplatsen när vi kom och deras vagn råkade komma med på bild)

IMG_6953

Perfekt rakt grillgaller för jämt grillade korvar. Viktigt!

IMG_6948

IMG_6954

Frasse diggade en dag i skogen efter att ha varit hemma ett dygn med ett helg gäng killar. Han klarade kalaset grymt bra men det märktes tydligt hur han njöt av att vara ute och leka i skogen.

IMG_6950

Mamma hjärta Harry liksom.

IMG_6959

Om någon undrar så sitter Harry på en SNUBBE. Jag och Fredrik dog av skratt men fick ju göra allt för att hålla oss. Man skrattar INTE åt Harry i såna lägen. Heter det SNUBBE så gör det. Punkt.

IMG_6965

Hela ligan väl inrökta och mätta på korv och bullar. Tur att man alltid har ett lager av hembakta bullar i frysen. Man vet aldrig när man kan behöva dom!

IMG_6966

Kommentera

%d bloggare gillar detta: