Frasse

IMG_6691

God Morgon lördag!

Idag är det fullt ös minsann – Viktor ska ha kalas ikväll med alla killar i klassen. Det ska sovas över, kollas på film, ätas pizza och lekas lite. Det kommer bli kanon och jag älskar ju sånt. Mer om det kommer imorgon ikväll när allt är över.

Den här lilla typen far oftast runt alldeles för mycket för att hamna på bild men ibland så! Han var hos veterinären för ett par dagar sedan och drog ut några mjölktänder som inte ville lossna. Enligt veterinären kunde han vara lite spak efter men icke! Han sov som en stock ett par timmar efter operationen men sen har det varit all in som vanligt. Han har inte ens tvekat på att äta vilket ju är superskönt.

Tyvärr är det snart dags för sövning för Frasse igen – han har bara en pungkula i pungen. Den andra är på villovägar och måste lokaliseras med ultraljud och sedan kastrerar man. Detta för att en pungkula som inte ramlat ner i pungen blir för varm och då är risken för cancer (antar jag att det är) mycket större. Så det kommer inte bli några barn för vår fralla tyvärr. Men huvudsaken att han mår prima!

IMG_6641

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s