Livet

Kalasdags

Idag handlar allt om kalas – först ut är Harry som ska på kalas till en av sina bästa kompisar Emil. Vattenkammad och med bästa mustaschskjortan.   

   
 
I paketet finns cooooola polis walkie-talkies. Självklart inslaget i Spider-Manpapper. Vad annars liksom? 

Kalastemat fortsätter under dagen med tårtor i stora lass. Stay tuned!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: