Baka,  Tårterian

Beyblade Tårta till Olivia

IMG_6791

Den här coola donnan fyller 7 minsann och det är Beyblade som gäller! En lite mindre tårta fick sällskap av 8 cupcakes. Tårtan är ju då själva banan medan cupcakesen får vara ”Beyarna” som man spelar med.

IMG_6799

Det här har varit ett himla kul projekt – inte varje dag man gör ”metall” i sockerpasta. Tårtan består av kokosbottnar, hallon och Lemoncurdgrädde. Den är spacklad med hallonsmörkräm och täckt med marsipan som vanligt.

IMG_6785

 

Cupcakesen går i samma tema och är ju då givetvis kokoscupcakes. De är fyllda med samma hallonsmörkräm och Lemoncurdgrädde på toppen.

IMG_6796

Det här var faktiskt första gången jag gjorde en tårta med tillhörande cupcakes. Ofta ser man ju det till tex bröllop där det är en minitårta till brudparet och så cupcakes till alla gästerna men att göra så här – hälften tårta, hälften cupcakes är ju inte helt fel. Kommer jag göra fler gånger.

IMG_6794

Hoppas du får ett kanon kalas Olivia!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: