Livet

Spik i foten 

   
Japp! Stygnen är borta! Men skruven är kvar. Den ska sitta i ungefär 8 veckor till innan den ska skruvas ur. Så jävla äckligt! En skruv liksom!!?!? 

Men allt såg bra ut och jag har fått massa övningar att göra. Dock stränga order om att SITTA STILL och ta det lugnt. Det är många långa veckor kvar innan benet läkt och jag får börja gå långa promenader och så. Trist, men bara att suga i sig. 

 
Fick i alla fall anledning att piffa lite. Skönt att känna sig som en människa igen. Nu har jag nya plåster på foten som ska sitta 2 dagar sen får jag DUSCHA som folk. Härliga tider! 

Sitter på kammaren igen med lite tända ljus, ett tjockt magasin och lite charkisar. Går ingen nöd på mig! 

  

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: