Livet

Tisdag 

Ännu en dag i sjukskrivningsbubblan börjar gå mot sitt slut. Har inte hänt nåt mer i dag än någon annan dag direkt men jag har tagit mig en dag närmare återbesök vilket ju alltid är nåt! På torsdag är det dags att åka tillbaka och se om allt gått som det ska. Spännande värre.

För att roa mig med någonting slog jag till på varm lunch – brukar kunna bli ett kallt ägg direkt i kylskåpsdörren eller yoghurt annars. Men idag slog jag på stort och gjorde en burgare. Med ost. Och ägg. Och lite annat. Mums!

Och kolla här då – min grymma kille fick äntligen gå på simskolan igen efter svinkopporavbrottet. Så glad och nöjd! Han tycker det är så himla kul och längtar till tisdagar nästan lika mycket som lördagar (och godis) numera.

Nu blir det ett avsnitt Deadwood (grymt bra!) på HBO innan jag drar ner rullgardinen för den här dagen. Just det – jag har skurit mig i fingret också som man ser på lunchbilden. Det är väl dagens största händelse. Vi har slipat knivarna vilket är lika med livsfarligt. Tur att Lilla my och Hattifnattarna stoppar forsen av blod.

Och just det två. Fredrik är förkyld. Det verkar vara nästan lika allvarligt som knivarna. Han är ju man trots allt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: