Livet

Partiledardebatten igår..

För första gången i historien har vi fått undertexter som beskriver vad våra kära politiker VERKLIGEN ville ha sagt under partiledardebatten igår. 

   

  

  

    

  

  

  

  

Jag HOPPAS sååååå att någon på SVT har gjort det här med flit – roligaste någonsin!!!! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: