Livet

Jag tittar på vintern från fönstret

Jahapp – dag 4 efter min operation. Och första dagen utan smärtstillande. Tycker ju att det har gått rätt bra det här, har inte haft sååå ont. Men idag ska man alltså klara sig utan medikamenter. Jag undrade varför och frågade google. Jo, tydligen är det så att käkar man massa smärtstillande gör det inte så ont, vilket gör att man rör sig, vilket man inte ska. Så – det blir till att ha ont och sitta still. Kul!

Några som däremot har haft det roligare i kylan och snön är småfolket i familjen. Mamma har fått linka ut och kika genom fönstret på uterummet. Passade på att fota lite istället. Dock är ju 3 dårar som springer efter en fotboll i 1 dm snö inte helt lätta att få på bild.

IMG_6601IMG_6628IMG_6624IMG_6619IMG_6615IMG_6614IMG_6613IMG_6634

Kommentera

%d bloggare gillar detta: