Livet

Nyklippt

   
Först skickar dom mej till nån tant som drar, slitet, klipper och kammar mig. På det luktar man som en östermalmskärring när man till slut kommer därifrån. 

Väl hemma tror man att man ska få vara i fred och ligga framför brasan men nej – då kommer matte och säger att vi ska gå ut. Hinner precis bli sådär lycklig som bara en valp kan bli tills jag får på mig DEN HÄR?!?! Ärligt?

Människor är inte kloka. Kunde jag inte bara fått ha kvar alla tovor och trasslig päls? Den värmde minst lika bra. 

Och dessutom behövde jag inte skämmas för den snygga tiken på 2:an på gatan… Morr! 

 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: