Mat

Här är ditt kylskåp

Ibland när man öppnar kylen, frysen och skåpen känns dom larvigt tomma. Ingen inspiration. Inget färdigt. Och måndag. Tack för den liksom.

Många såna kvällar kan sluta med snabbmat eller i vår familj ”breakfast for dinner” men ibland kickar lite motivation in för att göra nåt annat. Så blev det igår. Det som höll på att bli en macka och en kopp te slutade istället i en riktigt smarrig varm sallad.

IMG_6584

Salladen består av spenat, tomat, fryst avokado (kan vara det bästa att ha hemma), paprika och gurka. För att få maten varm i denna kyla kokade jag lite quinoa och blandade ner i salladen. Lite stekt halloumi, rökt kalkon och en liten klick crème fraîche på toppen gjorde susen. SÅ GOTT! Det är ju så galet enkelt att få till god mat – bara man ställer sig i köket. Jag älskar att laga mat á la här är ditt kylskåp. Det blir allt som oftast bra och nya rätter man aldrig testat förut. Mums!

IMG_6583

Kommentera

%d bloggare gillar detta: