Livet

Mellanakten i Mello 2000

Mamma – du hittade ju inte länken så här kommer ett inlägg med filmen bara för dig! 🙂

Jag är ju mellonörd – älskar Mello. Har alltid gjort. Lyssnar förmodligen ohälsosamt mycket på musik från gamla melodifestivaler men jag älskar riktig schlager.

Mellanakten från 2000 är kanske bland det bästa jag sett i mello-sammanhang. Kolla in det här!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: