Livet

Och ännu mer julklappar

Den här mamman måste varit väldigt snäll i år för jösses vilka fina julklappar som det stod Anne på. Jag är helt mållös!

Dofta gott med lockigt hår blir det i år. Har inte hunnit öva upp mig på lockarna ännu men jag luktar gott! Helt underbar parfym!

Fick den grymma målarboken för vuxna av Fredrik och jag har så smått börjat färglägga idag – grymt avslappnande och roligt. Fick lov att åka ner till bokhandeln och köpa fler färgpennor idag.

Absolut snyggaste cocktailglasen och massor av baksaker – 2016 blir INTE året då jag slutar baka kan jag säga!

Jag avskyr mössor. Alltså på riktigt avskyr. Sen julafton studsar jag istället runt i detta tjocka och grymt snygga pannband. Lite retro sådär och vansinnigt skönt.

Och så denna högst oväntade goding!! Nu behöver jag plötsligt sol, bruna ben och klänning så jag kan inviga denna lilla sötsak.

Fick till slut så fina smycken – ett jättesött set från SNÖ och de ljuvligaste örhängena från Lily and Rose i ljust rosa och rosé.

  

Tror ärligt talat inte ens att jag fått med allt på bild och återigen är jag helt tagen av allt fint jag fick. Jag blir ju som ett litet barn på jul och mina ögon lyste nog ikapp med Harrys från det vi vaknade tills vi gick och la oss. Finns det något bättre än julafton. Jag älskar att köpa julklappar. Jag älskar att slå in paket. Jag älskar att se glada ansikten som får saker dom önskat sig. Och såklart älskar jag att få paket också. Fina paket i fint papper som är inslagna med kärlek. Det blir liksom inte bättre.

Nu är det ett år till nästa jul. Typiskt.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: