Livet

Julis till mig själv

Jag köper alltid en julklapp till mig själv varje år. Ibland något litet bara och ibland slår jag på stort. I år blev det stort.

IMG_6267

Stooooor påse. Med en lika stor kartong.

IMG_6268

Och inuti – de perfekta stövlarna.

IMG_6272

Jag opererar ju foten den 8 januari och jag kan lova att min nya (och knölfria) fot kommer bo i dessa sedan under våren. Skogodis av allra bästa sort.

God Jul Anne önskar Anne

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: