Pyssel och Fix

Gör eget Slime

Här hemma lever vi just nu med Didalos, Taurus och Bulten från programmet labyrint. 

  
Viktor fick brädspelet i julklapp och det spelas ungefär 10 gånger om dagen. Det är ett riktigt kul spel och dom har faktiskt lyckats riktigt bra med att skapa samma känsla i brädspelet som i TV-programmet. 

  
Idag märkte vi att det minsann fanns ett recept på Slime längst bak i reglerna – det va jag ju tvungen att testa! 

  
GRYMT kul tyckte smågrisarna som slimade hej vilt!! Men pass på – det blir vääääääldigt kladdigt! 

   
   

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: