Livet

VINTER

Men idag släpptes alla måsten och borden till förmån för snölek! Så himla härlig dag. Pappan i huset jobbade idag så han fick inte vara med på allt skoj tyvärr.

IMG_6517

Killarna fick snö-kick-bikes i julklapp så det vara bara att börja skruva ihop dom i världens fart efter frukost.

IMG_6511

Dagens bild – Harry och Frasse i full galopp! Är sjukt nöjd över overallen Harry har förresten. Budade hem den på Tradera för 90 kr. I nyskick. Sånt gillar jag!

IMG_6510

Killarna brände ner för backarna som om dom aldrig gjort annat – jag däremot måste ju ifrågasätta hur man kan göra såna här snö-varianter på kick-bikes men inte ha någon broms???? Gjorde inte Harry något – han slängde sig av bara. Problemlösning á la 4-åring.

IMG_6502

IMG_6500

Vi tog paus för snöbollskrig på fotbollsplanen. Det går finfint att åka nedför med dessa sparkar men dom va ingen hit att köra på platt mark med, blev ett himla sparkade.

IMG_6476

IMG_6475

IMG_6473

För Frasses del var det ju livets första riktiga snö. Det tog honom en bra stund innan han insåg att det där vita liksom var överallt. Det gick inte att hålla sig från att kissa tills man hittade gräs – för det fanns inget. Men efter han vant sig lekte han lika mycket som ungarna.

IMG_6458

IMG_6459

IMG_6450

IMG_6446

Snälla kan inte den här snön få ligga kvar nu – det är ju såååå mycket härligare med riktig vinter. Det här deppiga regnet har vi SÅ fått nog av nu. Den här dagen i solen har verkligen boostat energidepåerna på hela familjen!

IMG_6520

Kommentera

%d bloggare gillar detta: