Livet

Julafton

Men när jag ändå är i farten kan vi väl dra av ett gäng bilder från julafton också. Den blev precis så som den ska vara – fullt hus, ännu mer julklappar, alldeles för mycket mat, diskussioner om högt och lågt, tekniska problem med TV:n under Kalle och på tok för mycket julgodis.

IMG_6284

Men vi tar det från början! Tomten hade lämnat lite klappar till oss redan under natten så vi startade upp med paketöppning redan före frukost. Vi fick tyvärr bara längta efter Viktor som var hos sin pappa på julafton i år.

IMG_6279IMG_6288

Sedan följer som alltid ett gäng timmar av förberedelser och matlagning. Och dukning. Framför allt dukning!

IMG_6295IMG_6299IMG_6300IMG_6297

Dukningen i år blev rätt enkel men ändå rätt fin om jag får säga det själv. Hembakade pepparkakor och små chokladtomtar från Lindt ihop med papperskonfetti, ljusslinga och kottar.

Hur lite mat man än försöker göra liksom…

IMG_6306.JPG

Kolla tummarna på huvudpersonen där i mitten. Där leker livet kan jag säga!

Och så till kronan på verket – kvällen med paket, julgodis och TOMTEN!¨

Det blev en alldeles alldeles underbar julafton….

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: