Livet

Juldagsmorgon 

Idag är ingen vanlig dag – idag är det årets bästa dag! 

Harry och Frasse är redan uppe och smygficklar på morgonpaketen. Som jag älskar jul. Bara se Harrys lyckliga ögon gör hela livet komplett. Det är det här som är grejen – strålande barn på julaftonsmorgon! 

   
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: