Livet

Snälla tomten…

Läser barnens önskelistor 4 gånger om dagen just nu för att komma ihåg och försöka köpa rätt pryttlar. Hur många olika slags NERF-gevär kan det finnas liksom??? Det MÅSTE vara ur Zombie-serien och då jag tvingade dem att sälja alla sin gevär i höstas och nu önska sig SAMMA serie till jul kan jag inte gärna köpa fel 🙂

Men som omväxling från alla gevär, bilar och coola prylar kikar jag på sånt som jag själv gärna skulle hitta under granen i år.

Snälla tomten….

Capture.JPG

I mina paket får det gärna ligga en locktång och ett par örhängen från Tory Burch. Eller kanske bordstabletter från Svenskt Tenn och ett par ballerinatofflor. Krukor i mässing eller en fin bok coffee table book kanske.. Och så önskar jag mig en träningsbänk till mitt minigym i garaget. Inte alls lika kul att få men något nyttigt måste man ju önska sig!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: