Operera foten

  
Här hänger jag… 

Ska röntga och kolla min fot inför en kommande operation. Känns sådär. Har fått info att det inte är en jättetrevlig tid efter en sån här operation och att jag kommer ja rejält ont. Dessutom tar det lååååång tid innan man är helt bra. 

Det är både gener och skridskor som deformerat min tass – dels har jag en sån sär halux (vad det nu heter) och dels har benen i själva stortån liksom vuxit ihop. Nu är tanken att man vid samma tillfälle ska hugga bort halux-knölen och dessutom slå av det ihopväxta benet och sen skruva ihop tån igen. 

AAAAAJ! 

Fortsättning följer… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s