Fika till Bron

  
Ikväll var det tänkt att det skulle dyka upp ett finfint recept på saffransbröd här på bloggen. Men icke! Smaken blev perfekt men utseendet på dessa.. Ehm.. skapelser… blev långt ifrån vad jag tänkt mig. Bara att gå tillbaka till ritbordet och mixtra lite med receptet. Återkommer i frågan! 

  

Har för övrigt kollat klart på andra säsongen av Bron ikväll – sååå spännande! Och en rejäl cliffhanger som gör att man bara måste få se fortsättningen. Finns det en säsong 3 redan eller håller dom på att spela in?!? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s