Livet

Julkalendern från Body Shop

God Kväll,

Jisses vilken måndag jag har haft. Allt har bara hopat sig och högarna har mer förmåga att bara flytta sig från sida till sida på skrivbordet än minska. Men men – bara att bita ihop och ta nya tag imorgon. Måndagar är ju till för att vara positiva inför veckan och denna vecka är det då inte svårt att hitta bra och roliga saker.

Mycket skoj händer i veckan. Simskola för Harry imorgon eftermiddag bland annat! Han längtar som en tok. Vidare ska mina naglar bli fina på torsdag kväll och på fredag är det julfest med jobbet. Det är ju indiskt tema och igår sydde jag klart min outfit. Kör lite åt Bollywood-hållet men utan bar mage, det håller inte riktigt figuren för.
I helgen blir det teater med mamma och på söndag är det ju lucia. Lite julstök och bak ska ju såklart också hinnas med. Och just det – har två tårtbeställningar också.  Hoppsan – blev en rejält packad vecka minsann!

IMG_6177

Och till en annan rolig sak som jag får njuta av varje dag – min fiiina julkalender från Body Shop. Varje dag får jag en ny härlig produkt – älskar Body Shop och köper en hel del grejer där. Den här julkalendern kommer garanterat göra att jag hittar några nya favoriter.

Än så länge har jag fått en handtvål (I doften Almond vilket är en av mina absoluta favoriter), en lotion i Red Musk, fotkräm (ljuuuuvlig – en nyhet för mig), ansiktsmask, ett ansiktsvatten och en mascara. Har haft en annan av deras mascaror tidigare som jag gillade skarpt så det ska bli spännande att testa denna.

Det här är SÅ en adventskalender för mig. Love it!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: