Hus och Hem

Äntligen!! 

Kolla! Det ser tomt ut eller hur?! 

  
Preciiiis – skänken är borta! Och det är helt enligt plan! 

Den åkte precis iväg för att få sig en sååå välbehövlig ommålning. När den kommer hem igen är det VIT och kommer passa såå mycket bättre. Har velat måla om den i evigheter men aldrig kommit till skott. Men nu så! 

Försökte hitta en bild på denna ek-skapelse men kunde visst inte hitta någon. Märkligt.

Nu – in med fler tomtar och pynt! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: