Pyssel och Fix

Nu börjar det ta sig… och Ernst!

Nu så börjar den här julstämningen så sakta smyga på mig också. ÄNTLIGEN! Jag har kört stenhårt med julmusiken och nu när adventsljusstakarna kommit upp och även en tomte hittat in börjar det så sakta kännas i magen. Det där mysiga pirret.

IMG_6138

Ljusstake från Cervera och resterande från Blomsterriket – japp, det är min absoluta favoritaffär. 

IMG_6136

Bricka från SIA, små ”koppar” och dekorationskottar från Blomsterriket. 

Fick hem en rejäl laddning julklappar idag också vilket ju såklart spär på mysfeelingen. Dessutom är det fredag imorgon och helgen inleder vi med att baka pepparkakor här hemma. Jag och Viktor har förberett degen ikväll så imorgon brakar det loss. Härliga tider!

IMG_6133

Superfin Amaryllis (randig kommer den bli – älskar den varianten) från Viktors försäljning till förmån för deras klassresa. Har bara slagit in plastkrukan i lite cellofan och stuckit ner en liten kvist en som jag och Harry plockat i skogen. 

Har även börjat spåna på lite pyssel att göra med barnen inför julen. Några gamla klassiker men hoppas på att hitta nåt lite nytt kul också. Tips mottages tacksamt!

Och så Ernst då – jag är ju som bekant inte så himla förtjust i vår käre Ernst. Men kollar alltid – älskar hans koncept på programmet med blandningen av inredning, renovering, hemmafix, pyssel och mat o bak. Tyckte dock inledningen ikväll var lite sådär – inget jättespännande direkt. Men å andra sidan kan kanske inte sillinläggningar går att göra så sexiga, men dom är ändå bland det bästa på julbordet sen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: