Livet

Advent

Dessa tider på året brukar både jag och bloggen gå på högvarv. Allt pyssel, bak och pynt brukar vara i full gång och huset dofta hyacinter och pepparkakor. 

Men inte i år, inte en så länge i alla fall. Är sjuk som attan och har inte ens fått fram adventsljusstaken så vi kunde tända första ljuset. Det gör ont överallt och jag orkar knappt sitta upp. Det har smugit sig på sista veckan men slog till i helgen. Så jävla typiskt! 

Japp, bitter är rätta ordet! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: