Livet

Jul 

Nu! 

Från och med precis NU är det jul-mania här hemma! Julmusiken är på, glöggen öppnad, pepparkakorna framme och framför allt – jullådorna är nere och ska öppnas! 

Älskar älskar älskar det här – JUL! Jag blir lycklig ända ner i tårna! 

   
Frasse gillar jullådorna – luktar väl spännande efter ett år på vinden. Tog bara ner det viktigaste i dag – julgranspynt och annat är kvar.

 
Som kronan på verket får ni här Harrys signaturmelodi för julen! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: