Livet

Spelar spel 

   
Ibland bara hinner man. Man hinner få till mysig middag – ikväll soppa och pannkakor till efterrätt. Man hinner sitta med barnen efter middagen och prata. Plötsligt händer det och alla hjälper till och städa undan efter middagen så att tid finns för att umgås och spela lite spel. 

    
   
Ikväll blev en sån där kväll som bara funkade. Som blev sådär mysig, lugn och alldeles underbar! 

Nu ska Minihopp sova, Viktor öva på läxor och jag ska, kors i taket, till gymmet!!! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: