Livet

Prisutdelning Tiokampen

Ett års kämpande är över. 10 grenar (varav Viktor va med i 8) under året avslutades i lördags med en stor prisutdelning.

Det var ju Viktors första år i tävlingen men varje år är det en stor idrottare som är prisutdelare – i år var det ingen mindre än Danijela Rundqvist! Grym hockeytjej men också vinnare av Mästarnas Mästare. Det var pirriga småkillar som gick upp på scen och tog emot pris kan jag säga!

IMG_6097 IMG_6107

Så stolt och glad!

(Kan dock vara så att mamman var snäppet stoltare)

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: