Äventyren

Tivoli 

 Vilken dag vi haft! Hade egentligen tänkt ta Tivoli imorgon men det va så härligt väder så vi gick all in! Karuseller, spel, danska korvar och chorros! 

  
Framme i Köpenhamn – spända killar! 

 
Hela Tivoli badar i pumpor, spöken häxor och otäcka kryp. Dekorationerna är by far det bästa jag sett. Att bara gå runt på Tivoli har varit en upplevelse idag. Killarna gick ut hårt och började med spöktåget.

Vidare åkte en hel radda läbbiga karuseller och han va grym och åkte med Harry på alla karuseller vi vuxna fegade ur på. Jag kan inte åka ett skit längre – så himla trist. Jag som älskar karuseller blir numera bara illamående. Så trist.

   
Fula miner i fritt fall! 

Tivoli i Köpenhamn är såååå mycket mysigare än Grönan. Hela området är supermysigt och utbud av mat och fika är ljusår från blöta burgare på Gröna Lund.

    
Sjävklart gick grabbarna loss på spel – pilbågar, automater och bollar. Inga vinster idag dock. 

    
Mammas favvo chorros. Sååå gott! 

 
Vi avslutade med att gå bananas totalt i Built a bear-butiken. Jag kan ju inte låta bli att älska det här konceptet. Men som dom kan ta betalt! Huga! 

   
 
En Captain America (Viktors) och en Hulken (Harrys) med kläder, dunkande hjärta och ljudeffekter. Blir ju lite lycklig när jag ibland får köpa sånt till killarna som jag själv tycker om – man blir aldrig för gammal för att ha en nalle! 

  

Kommentera

%d bloggare gillar detta: