Äventyren

Inuti en u-båt

Japp, vi hittade in i u-båten. Sååå coolt! Och trångt. Vi va själva i den och det va trångt – när den användes var dom 30 (!!!!) personer. Hemska tanke! 

   
 
Killarna kollade i periskop och såklart tokballt att stå där inne och se hela Malmö med Turning Torso i det där lilla kikhålet!

   
 
Mängden prylar, knappar, mätare och sladdar är larvigt. Larvigt! Men åh va coola u-båtar är! 

  
Eftermiddagen avslutade vi med monster och halloween på bio. Hotell Transylvanien 2. 

   
 
Efter en låååång dag var planen att bara äta lite middag på hotellet. Men! Icke! För i Malmö har minsann Scandic hotells restaurang STÄNGT! Hur F-N kan ett hotell ha stängt?!?! Det är typ det sjukaste jag hört! Men det löste sig det med – en liten sväng på stan så hittade vi en mysig italiensk restaurang där vi fick i oss allt från lasagne till bruschetta. 

Imorgon ska vi packa ihop väskorna och ta oss vidare till Köpenhamn! Äventyret fortsätter! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: