Äventyren

X2000 mot Malmö

  
Nu sitter vi på tåget mot Malmö! 4 timmars färd innan vi når vårt första stopp på resan. 

För att fördriva tiden på tåget fixade jag igår lite små presenter till ungarna. Lite spel, lego och varsin bok.. 

  
För att göra det lite extra kul – och för att kunna spara ett par till tåget hem slog jag in allt. Harry är sjuuuukt nöjd över att hans ryggsäck enbart är fylld med presenter! Snacka om sjysst packning! 

Nej, men om skulle ta och besöka restaurangvagnen nu kanske… 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: